Restaurants

Vergina restaurant Samos

samosgriekenlandvakantie
Vergina restaurant Samos
Waardeer deze reis

Bij dit Griekse restaurant Vergina moet je echt een keer gegeten hebben. Het gezellige restaurantje ligt pal aan het strand en je kunt er heerlijk op je gemak genieten van de verse Griekse maaltijden. De bediening is snel en zeer vriendelijk, niets is teveel! Iedere dag       verse bloemen uit eigen tuin op tafel en je dag kan niet meer stuk.

De verzorging is echt perfect, je hoeft wanneer je naar dit strand gaat niet eens een badlaken mee te nemen, je krijgt gewoon een frisse schone handdoek van het huis die je aan het einde van de dag weer inlevert. De ligbedden op dit strand (keienstrand slippers zijn dus aan te raden)van Gagoo beach zijn te huur voor maar 3 euro per stuk per dag inclusief de parasol een lekker matrasje en het badlaken. Ook is er op het strand bediening, dus het is werkelijk een verwennerij om op dit strand te vertoeven!

Het eten en drinken is dagelijks vers van de pers, probeer (als je de kans hebt) alles uit, het is te lekker om niet te proberen! Verse vis, souvlaki, lamskoteletjes van de grill, verse Griekse salade tzatziki noem maar op, alles staat op de kaart. In het weekend speelt er een bandje die je echt de Griekse sfeer laat beleven.

Vergina restaurant is prima te bereiken met de taxi of scooter, ook lopend is het te doen maar reken op een steile klim en we raden het echt af als je slecht te been bent. Lunchen en dineren met uitzicht op een gezellig strand en zee wat wil je meer?

Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

Plaats review/opmerking