Kambos Accommodatie

Sirena Residence & Spa Kambos Samos 281329

samosgriekenlandvakantie
Sirena Residence & Spa Kambos Samos 281329
5 (100%) 1 vote

Sirena Residence & Spa Kambos Samos. Sirena Residence & Spa ligt aan de voet van de berg Kerkis. Kleinschalig , intiem en vriendelijkheid zijn hier de kernwoorden. Vanuit dit top complex loop je zo naar het strand waar de familie ook nog een relaxte beach bar heeft. De appartementen zijn ruim, modern en smaakvol ingericht en liggen rondom het zwembad. Daarnaast zal de vriendelijke familie er alles aan doen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Dit alles maakt Sirena Residence & Spa tot één van de beste complexen op Samos!Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

1 Commentaar

  • Sirena Residence & Spa Kambos Samos is een vrij nieuw complex met prachtige appartementen. De Spa is echt een aanrader je kunt hier echt de meest fijne behandelingen ondergaan. Er is iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet. Het personeel is lief en zeer behulpzaam. De accommodatie is rustig gelegen en toch zit je lekker dichtbij het dorpje en de zee. Gemoedelijk en kleinschalig complex. Echt een aanrader dus!

Plaats review/opmerking