Restaurants

Restaurant The Steps Samos

samosgriekenlandvakantie
Restaurant The Steps Samos
Waardeer deze reis

Heerlijk Grieks eten doe je natuurlijk bij Restaurant The Steps in Samos- Stad. Met een prachtig uitzicht over Samos-stad en de baai beleef je hier een heerlijke avond uit. Het is even een klimmetje maar dan heb je ook wat! De best steile trap voertje naar een super leuk en gezellig restaurant, het heet niet voor niets The Steps.

Bij dit restaurant kun je de heerlijkste dagmenu’s bestellen je zult zeker niet teleurgesteld worden. Ook grill gerechten zijn een aanrader, de porties zijn groot en de wijnen die erbij geserveerd worden zijn bijna TE lekker! Het restaurant ligt achter de boulevard in een van de leuke smalle straatjes van Samos- Stad. Het restaurant is niet mega groot, je krijgt er dus leuke persoonlijke aandacht en niets is teveel, het personeel geeft ook graag tips over het eiland Samos.

The Steps Restaurant biedt ook heerlijke appetizers zoals courgette kroketjes, pasteitjes met vijgen en gehakt, dolmes van koolbladeren, en heerlijke gehaktballetjes gemaakt met Tzatziki en eigenlijk nog heel veel meer teveel om op te noemen! Dit restaurant is een verborgen juweeltje, je kunt hier gezellige romantische avonden beleven. Vraag naar The Steps, iedereen weet je met liefde de weg te wijzen! Restaurant The Steps staat hoog aangeschreven en is echt een must go!

Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

Plaats review/opmerking