Restaurants

Restaurant Tasos Taverne Samos-Stad

samosgriekenlandvakantie
Restaurant Tasos Taverne Samos-Stad
Waardeer deze reis

Restaurant Tasos Taverne Samos-Stad

Dit restaurant is er ook weer zo eentje die je niet snel zult vergeten! Met het prachtige uitzicht op de baai van Samos ga je hier werkelijk een onvergetelijke avond beleven. Ook hier is het personeel vlot en vriendelijk en doen graag iets extra’s voor je.

Ook vegetariërs zijn hier van harte welkom. Laat het de koks in de keuken even weten en zij houden prima rekening met het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Het Griekse traditionele eten is voortreffelijk te noemen met name de lamskoteletjes en de tzatziki. Bij aankomst lijkt het alsof je een “achterommetje” betreedt, maar eenmaal “binnen” krijg je direct een big smile op je gezicht. Leuke zitjes met uitkijk op de baai , gezellige lichtslingers sieren dit restaurant in Samos-Stad.

De taverne ligt vlakbij het ziekenhuis van Samos, handig om te vermelden als je op zoek bent naar dit restaurant. Vanuit dit restaurant kun je een prachtige zonsondergang beleven super romantisch en zeker voor herhaling vatbaar!

Tasos Taverne is een begrip in Samos mede door het uitzicht en het fantastische eten natuurlijk. De stifado, bifteki en mousaka in deze taverne zijn veel bestelde gerechten, je zult hier ook veel Griekse mensen tegen komen.

De prijzen van de gerechten in dit restaurant zijn gemiddeld en na het eten zoals in alle Griekse restaurants, krijg je fruit of zoetigheid als dessert van het huis. Deze familie taverne Tasos is zeker een bezoekje waard wanneer je op Samos je vakantie doorbrengt!

Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

Plaats review/opmerking