Pythagorion Accommodatie

Hotel Princessa Riviera Resort Pythagorion Samos

samosgriekenlandvakantie
Hotel Princessa Riviera Resort Pythagorion Samos
4.5 (90%) 6 votes

Hotel Princessa Riviera Resort Pythagorion Samos. Het onlangs gerenoveerde hotel Princessa is rustig gelegen en heeft een prachtig uitzicht over zee, de bergen en de Turkse kust. Ontspannen kun je hier als de beste. Zo kun je lekker wegdromen op een bedje langs het zwembad of bronzen op het strandje voor de deur.Logies en ontbijt Prachtig panoramisch uitzicht

Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

1 Commentaar

  • Hotel Princessa Riviera Resort Pythagorion Samos vinden wij echt een aanrader. Prachtig uitzicht het hotel is hoger gelegen daar moet je wel rekening mee houden een huurauto (Yes Rent a Car)i s wel aan te raden een super verhuurbedrijf op Samos. Wij hebben hele goed ervaringen met dit bedrijf. De keuken van dit hotel is gevarieerd en heerlijk iedere dag iets anders!

Plaats review/opmerking