Pythagorion Accommodatie

Hotel Arethousa Pythagorion Samos

samosgriekenlandvakantie
Hotel Arethousa Pythagorion Samos
3.8 (76.67%) 6 votes

Hotel Arethousa Pythagorion Samos.

Hotel Arethousa is een goed verzorgd hotel buiten het centrum van Pythagorion. Het strand ligt bijna voor het hotel, er ligt alleen nog een boulevard tussen. Tevens heeft het hotel een lekker zwembad, waar je een heerlijke frisse duik kunt nemen. De vriendelijke eigenaresse is erg behulpzaam en kan vele tips geven over het eiland. De kamers zijn netjes en schoon. Je verblijft hier in een rustige omgeving, als je meer van het eiland wilt zien dan raden wij zeker aan om een fiets of auto te huren!Logies en ontbijt Aan de rand van het centrum

Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

3 commentaren

  • Hotel Arethousa Pythagorion Samos ligt buiten het centrum van Pythagorion. Het hotel ligt direct aan de boulevard. Het hotel heeft een heerlijk zwembad. De vriendelijke eigenaresse ontvangt iedereen met open armen.Niets is teveel in dit hotel de eigenaars helpen je graag de weg te wijzen en leuke dingen te bezoeken . Wij gaan zeker terug Samos is geweldig!

  • Zeker 2 keer per jaar gaan wij naar Hotel Arethousa Pythagorion Samos. Het is er netjes en schoon en het ligt bijna aan het strand we hoeven alleen de boulevard over te steken. Altijd vriendelijk ontvangen en niets is teveel voor Maria de eigenaresse. Ook zorgen zij altijd dat er een auto klaar staat van Yes rent a Car, hier krijg je echt waar voor je geld en ook spreken zij Nederlands dat vinden wij altijd wel prettig. We kunnen niet wachten we gaan weer in mei.

  • Prettig verblijf met schone kamers lief personeel en heerlijk eten. Ook de bedden op de kamers zijn prima met airco in augustus was het hier goed toeven.

Plaats review/opmerking