Pythagorion Accommodatie

Dias Pythagorion Samos 210984

samosgriekenlandvakantie
Dias Pythagorion Samos 210984
3.6 (72%) 5 votes

Dias Pythagorion Samos. Dias heeft een geweldige ligging, op loopafstand van het leuke Pythagorion. Het is een knus en kleinschalig complex waar je je al snel thuis voelt. De appartementen zijn ruim en netjes ingericht en de eigenaren bezorgen een glimlach op je gezicht. Loop vanuit Dias zo naar één van de knusse restaurants of geniet van het uitzicht op een terras in de haven.Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

3 commentaren

  • Dias Pythagorion Samos in dit hotel is iedere toerist welkom je wordt hier echt nog in de watten gelegd dus waar voor je geld! Strand en centrum zijn lekker dichtbij het hotel. De appartementen zijn zeer sfeervol wij boeken voor volgend jaar weer iig!

  • Wij gaan ieder jaar naar Dias Pythagorion Samos. Dias heeft een mooie ligging en op loopafstand van het leuke Pythagorion. Er zijn daar leuke restaurantjes genoeg en het is er erg gezellig. In het hotel worden we altijd hartelijk ontvangen en het personeel is erg aardig. Dagelijks wisseling van de handdoeken en het eten is er top aanrader dus!

  • Gewoon een super hotel met alles wat je wilt. Schone kamers , vriendelijk personeel , lekker eten en prima bedden. Wij gaan hier iedere jaar 4 weken naartoe dat zegt dus wel genoeg..

Plaats review/opmerking