Pythagorion Accommodatie

Cleoniki Pythagorion Samos 67116

samosgriekenlandvakantie
Cleoniki Pythagorion Samos 67116
3.8 (76.67%) 6 votes

Cleoniki Pythagorion Samos. 100% buitengeluk. Daar zorgt het goddelijke weer wel voor tijdens een vakantie in de Cleoniki appartementen in Phytagorion op Samos. Ja, die Griekse zonnegod Helios is toch ergens goed voor geweest. Dankzij hem leef je 24 uur per dag buiten. Beginnend met het ontbijt op het terras bij het zwembad met geurige Griekse kaffe, die extra lekker smaakt met zo’n uitzicht. Daarna trek je eropuit. Toeren door het achterland, richting het strand of naar Phytagorion. Om te dwalen tussen de ruïnes van de burcht Logothetis en je te verheugen op meesterlijke mezzes aan de haven bij Elia. Niets hoeft, alles mag en gaat even gemoedelijk op het ritme van het Griekse leven.Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

1 Commentaar

  • Cleoniki Pythagorion is geweldig te noemen! Griekse eigenaars lekker schoon appartement wel eenvoudig maar dat vonden wij niet erg het leven speelt zich toch buiten af. De ligging is prima om uitstapjes te maken naar andere dorpjes

Plaats review/opmerking