Kokkari Accommodatie

App. Olympia Village Kokkari Samos

samosgriekenlandvakantie
App. Olympia Village Kokkari Samos
5 (100%) 1 vote

App. Olympia Village Kokkari Samos. Zoals de naam al doet vermoeden is Olympia Village gebouwd in de stijl van een oud Grieks dorpje. Dit complex is voorzien van een mooie tuin waar u heerlijk tot rust kunt komen. De appartementen zijn verzorgd en net als het hele complex sfeervol ingericht. Het strand en het centrum zijn op loopafstand. Een ideale ligging dus!Logies Ideale ligging

Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

1 Commentaar

  • App. Olympia Village Kokkari op Samos is echt thuis komen! Een super appartement! De geweldige bloementuin is adembenemend, goed onderhouden en schoon. Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaren en dagelijks schone handdoeken in de kamer.Je voelt je hier nog echt welkom. Het rustige straatje bij de appartementen komt uit op strand en zee. Alles is op loopafstand, de winkeltjes de barretjes en de restaurantjes. Wij gaan ieder jaar naar Samos soms zelfs wel 2 x per jaar! Wel aan te raden een auto te huren dit kun je al vanuit NL doen Samos Yes Rent a car boeken wij altijd prima service de auto kun je al klaar laten zetten bij aankomst op het vliegveld!

Plaats review/opmerking