Pythagorion Accommodatie

App. Glyfada Pythagorion Samos

samosgriekenlandvakantie
App. Glyfada Pythagorion Samos
4.5 (90%) 4 votes

App. Glyfada Pythagorion Samos. Het gezellige Appartementen Glyfada is kleinschalig en rustig gelegen. Het is een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Alle benodigdheden voor de ideale vakantie zijn hier te vinden. Zowel de haven als het centrum zijn op loopafstand te vinden. De gastvrije eigenaar doet er alles aan om je een heerlijk verblijf te bieden. Al geruime tijd populair bij de Nederlandse vakantieganger!Logies Haven en centrum op loopafstand

Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

2 commentaren

  • App. Glyfada Pythagorion Samos zij lekker rustig gelegen met gratis wifi en keurige kamers wel gedateerd. Maar de vakantie speelt zich buiten af, wij hadden daar geen problemen mee. Aardige eigenaar en zeer behulpzaam! Wel op een pittig afstandje van het centrum ongeveer 25 minuten lopen in de zon is dat echt te warm met de taxi ben je er in 5 min voor ong 5,- .

  • Wij gaan ieder jaar 2 weken naar App. Glyfada Pythagorion Samos. heerlijk even niks lekker bijkomen bij deze aardige eigenaren die je je helemaal in de watten leggen. Het is er schoon en netjes wij hebben alweer geboekt voor juni heerlijk en kunnen niet wachten! Aanrader

Plaats review/opmerking