Pythagorion Accommodatie

App. Athina Pythagorion Samos

samosgriekenlandvakantie
App. Athina Pythagorion Samos
4 (80%) 5 votes

App. Athina Pythagorion Samos. Athina is een sfeervol en intiem appartementencomplex waar jaarlijks veel tevreden vakantiegangers terugkeren. Door de ideale ligging heeft u alles voor een heerlijke vakantie in de directe omgeving. Zowel het centrum als het strand zijn op loopafstand te vinden. Doordat de appartementen op een heuvel liggen (vrij steile weg) is heb je vanaf verschillende plekken tijdens de wandeling schitterend uitzicht. Maar ook in het complex is genoeg te doen. Geniet van het heerlijke zonnetje aan het zwembad of geniet van een fruitig drankje aan de bar. De eigenaar doet er alles aan om u een top vakantie te bezorgen.Logies

Over Samos Griekenland Vakantie

samosgriekenlandvakantie

samosgriekenlandvakantie

Het eiland is Samos ligt in de Oost-Egeïsche Zee pal voor de kust van Turkije. Het eiland strekt zich uit over ongeveer 35km en wordt gedomineerd door twee machtige bergen, die stijgen tot 1400 meter hoogte boven de zee. Het eiland is een van de groenste van de Griekse eilanden en is bedekt met bossen en olijfbomen.
De stranden van Samos bestaan meestal uit grove kiezels, maar het zand ligt vaak direct aan het water. Twee uitzonderingen zijn de stranden Psili Ammos ten oosten en westen die beide uit fijn zand bestaan.
De belangrijkste steden voor het toerisme op het eiland zijn: Kokkari, Samos stad, Karlovasi in het noorden en Pythagorion, Votsalakia en Ireon aan de zuidkant. Het centrum van het eiland biedt een fantastisch panoramisch uitzicht en prachtige bergdorpjes.
Ook wordt veel wijn geproduceerd op Samos. Zeer goede wijnen, vooral zoete likeur wijnen worden verkregen van de Muscat druif. Probeert u de lokale huiswijn in de restaurants, u zult verbaasd staan van de kwaliteit.
Ontspannen in een schilderachtige taverne genieten van verse vis op het strand naar de zonsondergang kijken, wandelen in de groene bergen, en rust in het slaperige dorpjes in de schaduw van een plataan, Griekse en internationale muziek luisteren, dat is helemaal Samos.

2 commentaren

  • App. Athina Pythagorion Samos is super sfeervol en we love it! Aan alles is gedacht de eigenaren leggen je graag in de watten. Schone kamers en iedere nieuwe handdoeken. Centrum en strand op loopafstand ideale ligging voor ons.

  • We hebben weer geboekt naar App. Athina Pythagorion Samos. Voor de 5 de keer het vakantie adres op Samos ligt op een berg houd daar rekening mee als je boekt. Voor ons geen probleem maar als je slecht te been ben wel. Verder alles keurig aardig personeel en super behulpzaam. In augustus gaan wij 2 weken heerlijk!

Plaats review/opmerking